Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
17 mai 2012 4 17 /05 /mai /2012 00:37

A fost odată ca niciodată un popă. Avea sutană. Neagră. Nu-i deloc roşie (decît puţin –puţin şi doar dosala).


Este angajat într-o luptă pe viaţă şi pe PR pentru… adică nu, împotriva. Puţin contează împotriva cui din moment ce este popă. El luptă. Face zel.


Şi are şi « spodvizhnici » ! Căci nu se mai poate străbate de atîta homosexualitate. În special în occident. Acolo unde fraţii noştri de … (eram să zic de sînge, dar de fapt sînt fraţi întru organul care este umplut de sînge ori de cîte ori… lupţi), acolo unde sărmanii hetero sînt reduşi la clandestinitate.


Iată un apel întru susţinerea acestei lupte, înregistrat la opaiţul buncherului, de teamă să nu dea toţi acei netrebnici peste noi ca să ne discrimineze...


No pasaran, tovarăşi !  

 

 


 

 

Partager cet article

commentaires

A
Așteptam demult reacția voastră la comportamentul acestui popișor, pe mine m-a lăsat fără cuvinte acest tip prin declarația la o emisiune TV prin care spunea:" ce vor ăștea din diasporă care au<br /> semnat adresarea față de conducerea RM, eu i-am verificat prin canalele mele și știu că toți semnatarii sunt homosexuali." Personal nu-i cunosc pe semnatari, dar mii interesant cum a determinat el<br /> orientarea sexuală a cuiva, a scotocit prin rufe acest satană în sutană, sau a ținut chiloții cuiva, poate vouă vă este ceva cunoscut?
Répondre
V
<br /> <br /> Anatolie, este imposibil sa raspunzi serios la asemenea neghiobii. De aceea si am facut ce am facut in acest mic video :). Ma intreb doar in ce masura statutul de preot ii permite personajului<br /> respectiv sa nu respecte porunca 9: "Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău."<br /> <br /> <br /> <br />

Despre PUNCT-ul din .FR

Poveşti, povestioare, gânduri, reflecţii, idei mai profunde şi mai superficiale, grave si ilariante... un punct de vedere şi doar atât. Doar un punct în imensitatea blogurilor. Doar un punct din atâtea altele dispersate în nebuloasa reală si virtuală. Doar un punct. Deşi... câte odată nu-ţi lipseşte decât un punct pentru a fi un i! 

"De sus, din vârful săptămânii,
să le rânjesc urlat, scârbos:
iubesc doar locul nu stăpânii,
precum fac câinii pentr-un os.

Şi iarăşi şapte gospodine
să dea cu bolovani în mine,
iar eu să urlu, urlu-ntruna
atât cât n-o apune luna."  Nichita Stănescu

Rechercher